Aprenentatge cooperatiuLa realització dels projectes es basarà, principalment, en el treball en petit grup, ja que aquest facilita la possibilitat d'ajudar els companys i ser ajudat, és a dir, aprendre de i amb els altres.

A més, entenem que el docent no és l'únic responsable de l'activitat que es fa a l'aula, que també ho és el grup-classe en la mesura en què tots estan aprenent i compartint el que s'aprèn.

El treball en equip dona la possibilitat a cadascú de donar el millor d'allò que sap, de reforçar els seus coneixements i habilitats alhora que ajuda en les mancances als altres. En la relació entre iguals, el jovent assoleix millor els continguts i les destreses.

Però a més, el treball conjunt millora les relacions entre els companys ja que les intensifica i els uneix en un objectiu compartit.

Volem mostrar a l'alumnat com aquesta forma de treball és més productiva i gratificant. Vivim en una societat on predomina la individualitat, on s'oblida que els avanços aconseguits han estat i són realment producte del treball en equip.

Perquè els nostres alumnes formen part de la societat i aquesta també ha de protegir aquell que tinga una deficiència (i tots podem tenir deficiències en algun aspecte), és important potenciar l'ajuda al company que ho necessite.Aquesta pàgina web ha sigut realitzada en Linux (Ubuntu) amb programari lliure.